Бизнес Добрич

Удължават срока на конкурса за управител на “Градски транспорт Добрич” ЕООД

Удължава се срокът за кандидатстване в конкурса за възлагане на управлението на общинско дружество „Градски транспорт Добрич” ЕООД, става ясно от публикувана обява в сайта администрацията. До края на първоначално обявения срок документи е подал само един кандидат. За Про Нюз Добрич от Общината обясниха, че според нормативната уредба това налага удължаване на срока.
Кандидатите трябва имат завършена образователно квалификационна степен „магистър”, да притежават специализации, квалификации и удостоверение за професионална компетентност за автомобилен превоз на пътници на територията на Република България.

Конкурсът ще се проведе на три етапа – допускане по документи, изготвяне на бизнес план и оценка от комисия и събеседване. Документи се подават в 15-дневен срок след публикуване на обявата в сайта на Общината.
Припомняме, че в началото на годината Общинският съвет взе решение за преобразуване чрез вливане на „Тролейбусен транспорт” ЕООД и „Автобусен транспорт“ ЕООД в „Градски транспорт” ЕООД.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *