Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

17-годишната Мартина от Добрич със завладяващо парче след "Гласът на България" (+видео)

„Представям ви лято, море, един бял роял и моята душа в него!” Това написа в профила си във Фейсбук Мартина Петрова от Добрич. Тя учи в ЕГ "Гео Милев" в Добрич. Днес видеоклипът на първата й песен „Never Tear Us Apart” бе качена в youtube.com и събира своите почитатели.
17-годишната Мартина е ученичка на вокалния педагог по поп и джаз пеене Милена Пеева. Като член на групата „Little stars” в „Св. Климент Охридски” преди 5 години тя участва в телевизионния формат „Големите надежди”.

Със сълзи на очи талантливата Мартина от Добрич напусна „Гласът на България”

Свирейки на пиано, Мартина завладя сцената на „Гласът на България” с магнетичното си изпълнение на „A Song For You”. Тогава Графа, Михаела и Камелия се влюбиха в таланта й и се обърнаха на кастинга. Тя предпочете Графа и продължи в отбора му.
За видеото към песента си Мартина Петрова благодари за отдадеността и професионализма на Стефан Стефанов, Иво Донев, Георги Илиев, Петър Петров, ресторант „Ел Мундо”. Благодарна е и за
подкрепата на нейните единствени и неповторими Милена Пеева, Красимира Николова и Станимир Василев, както и на всички замесени в целия проект.

&feature=share
c