Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Собственикът на Maritim идва в Албена за официалното откриване на първия хотел от веригата у нас

Най-новият хотел от веригата Маритим и първи присъединяващ се към нея хотел в Източна Европа Маритим Парадайс Блу предстои да бъде открит официално на 9 юли, съобщиха от туристическата компания "Албена".

На събитието ще присъства собственикът и председател на надзорния съвет на веригата Маритим д-р Моника Гоммола, както и изпълнителният директор на хотелиерските участия на Маритим Петър Венел.

От българска страна официално поканена на събитието в Албена е Николина Ангелкова – министър на туризма.

Немската Maritim се похвали с новия си хотел в Албена

Програмата на официалните лица включва посещения на „Бялата Лагуна“, Ботаническата градина в Балчик и голф комплекса „Тракийски скали“, както и срещи с ръководството на комплекса, за да бъдат обсъдени бъдещи партньорства.

За самото откриване се подготвят много изненади, сред които изпълнения на звездата от „Гласът на Германия“ BB Thomaz, чието участие в културния календар е на 6 юли, изпълнения на контрабас и пиано и много други.

Хотел „ПарадайсБлу“ е едното 5-звездно бижу на ваканционно селище Албена, което отвори врати през 2017 година. Този сезон той посрещна първите си гости още на 12 април, когато групи немски тенисисти останаха повече от очаровани от престоя си в хотела и в Европейския курорт на спорта Албена.

Очаква се към веригата Maritim да премине още един хотел на Албена

Хотелът разполага с проектирани като комбинация от пространство и стил, 238 двойни стаи и апартаменти, които създават нестихващо усещане за перфектна ваканция. А-ла-карт и бюфет ресторантите предлагат изтънчени ястия, приготвени от екологично чисти продукти. А в баровете и нощния клуб на хотела може да се насладите на релаксираща атмосфера и пълноценни вечери. Елегантният почерк на парижкото студио BorellaArtdesign е избрало концепцията "Flying away" с мотива „да избягаш и забравиш, но да срещнеш и почувстваш себе си в свят на хармония, чистота и прозрачност“. Балансираните пространства и вложени естествени материали са дело на световноизвестни лидери като Porcelanosa, Italgranit, Kettal, Colinet, RocheBobois, EGEи други. Хотелът разполага с модерен SPA &Wellness център с вътрешен басейн и фитнес зала, открит басейн, детски басейн с водни атракции, частен плаж, основен ресторант, a-la-carte ресторант, лоби бар, бистро, VIP Lounge, нощен клуб, мултифункционални конферентни зали, бизнес център, детски клуб и анимационна сцена.

Хотелът е носител на сертификата за устойчиво развитие в туризма TraveLife, както и на награда от HolidayCheck – най-популярният сред немските гости сайт за оценка на качеството на предлаганите услуги. Той е и сред топ хотелите в България според класацията TOP 100 BestHotelsinBulgaria 2019, която се прави на база отзивите на гостите в сайтовете TripAdvisor, HolidayCheck, Booking.com, Facebook и други.

c