Общество Развлечение

Канят най-чаровните деца за конкурса “Мини Мис и Мини Мистър” в Добрич

Предстои гостуването в град Добрич на шоу-конкурса за деца „Мини Мис и Мини Мистър“.

Внимание, внимание ! До всички родители, баби, дядовци, лели, стринки и прочее близки на деца от 3 до 12 години – подготвяйте стихотворенията, песничките, танците, най – новите тоалети и заповядайте на 17 юли 2019 г. (сряда) от 18.00 ч. на сцената на пл. „Свобода” да им дадем кураж за блестящо представяне, отправят поканата си към порасналите деца в Добрич, актрисата и ТВ водеща Илиана Балийска и нейният екип.

Единственият лицензиран конкурс “Мини Мис и Мини Мистър” е прекрасна възможност за творческа и телевизионна изява на малките големи таланти на възраст от 3 до 12 години.

За малките претенденти за титлата, предстои представяне в палавото шоу „Талантиада“, което ще се реализира в две възрастови групи:

  • 1-ва група – от 3 до 6 години
  • 2-ра група – от 7 до 12 години

При мини госпожиците, както и за мини господата състезателната програмата в шоуто предвижда участие в три последователни тура.

Мини госпожици:

  • първият тур – манекенска изява
  • втори тур – танцуване по песни от шоуто
  • трети тур – индивидуална изява (без ограничения – артистична, творческа, музикална, спортна и др.)

Мини господа:

  • първи тур – артисти – културисти
  • втори тур – канадска борба и танци по песни от шоуто
  • трети тур – индивидуална изява, решаваща за крайното класиране

Носителите на титлата “Мини Мис и Мини Мистър” ще представят Община град Добрич в Национален конкурс „Мини Мис и Мини Мистър“ България 2019 в град София. Всяко дете може да бъде на сцената и да изяви своя талант. На призьорите се раздават награди.

Желаещите да участват в Палавото шоу трябва да са на 17 юли 2019 г. (сряда) на сцената на площад „Свобода”. Записването на всички участници започва един час по-рано от началото на шоуто – 17.00 ч.  Участието е безплатно, но задължително с усмивки !

Организаторите на събитието са Община град Добрич и Илиана Балийска.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *