Четвъртък, 18 април 2024

18.04.2024

Последвайте ни

Огромен интерес към първия магазин на PEPCO в Добрич (+снимки)

При огромен интерес бе открит първият магазин в Добрич от полската верига PEPCO, която е лидep в пpoдaжбитe нa oблeĸлa и дoмaшни пoтpeби нa ниcĸи цeни.

Той се намира в Central Mall Dobrich. Работното му време е всеки ден от понеделник до неделя от 9:00 до 20:00 ч.

Магазинът бе открит с много промоционални цени. Така, например, топ за момиче може да се намери на цени от 3,99 лева, а тениски - за 4,99 лв. Тениска за момче с неонова щампа може да се открие на цена от 5,99 лв. На същата цена има къси панталонки и шорти. За малките госпожици има поли и рокли по 5,99 лв. Комплекти за бебета /тениска и шорти или туника и клин/ пък могат да се купят за 7,99 лв. Женски тениски струват 7,99 лева, а дамски блузи и панталони могат да се намерят по 14,99 лв. Освен облекла, магазинът предлага и стоки за дома.

Сатенени калъфки за възглавници струват 3,99 лева, а одеала от полар има за 3,99 лева, а от микрофибър могат да се намерят за 7,99 лв. Хавлиени кърпи има на цени от 1,49 лв. в зависимост от размера.

Освен това, в момента във всички магазини на компанията, включително и в магазина в Добрич, има кампания "РАЗПРОДАЖБА".

Веригата предлага на своите клиенти около 30 различни групи продукти, включително мъжко, дамско и детско облекло, бельо, аксесоари, играчки, декорации, текстил, домакински артикули и др. Облеклото (обувки и бельо) съставлява около 60% от асортимента, а продуктите за дома – около 40%.

Както Про Нюз Добрич по-рано съобщи, най-бързо развиващата се търгoвска верига за нехранителни стоки в Европа РЕРСО предвижда през септември да открие втори магазин в Добрич.

c