Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

Утре отваря първият магазин на PEPCO в Добрич

В 10 часа утре отваря първият магазин в Добрич на най-бързо развиващата се търгoвска верига за нехранителни стоки в Европа РЕРСО. Той се намира в Central Mall Dobrich.

Компанията е подготвила специална брошура с атрактивни артикули и цени по повод откриването.

„Много сме доволни, че намерихме много добър екип в града за първия магазин, отлична комбинация от хора с търговски опит, млади и амбициозни колеги”, сподели за Про Нюз Добрич Оперативният мениджър на „Пепко България” Драгия Драгиев .

Той посочи, че ръководството на компанията има желание за още магазини в Добрич. Намерението е да бъде открит поне още един обект в града до края на тази или в началото на следващата година.

„Досегашните 6 откривания в Пловдив, Варна и София се радват на голям интерес от страна на клиентите и получаваме много позитивни отзиви от тях. Продължаваме с пълна скорост да откриваме нови обекти и в други градове, очакваме да завършим календарната година с около 25 магазина в България”, посочи още Оперативният мениджър на „Пепко България”.

Веригата предлага на своите клиенти около 30 различни групи продукти, включително детско, дамско и мъжко облекло, бельо, аксесоари, играчки, декорации, текстил, домакински артикули и др. Облеклото (обувки и бельо) съставлява около 60% от асортимента, а продуктите за дома – около 40%.

Визията на PEPCO е да стане най-голямата, най-добрата, най-евтината и най-известната дискаунт марка за дрехи и домакински продукти в Европа. От сайта й е видно, че търси сътрудничество със собственици на имоти за дългосрочно наемане на имоти. 
Освен в България магазини на веригата има в Чехия, Хърватия, Естония, Литва, Латвия, Полша, Румъния, Словения, Словакия и Унгария.

c