Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Филип Киркоров заведе децата си в Албена

Филип Киркоров избра Албена, за да прекара един приятен следобед със семейството и близките си. Звездата на руската поп музика обядва в най-новия средиземноморски ресторант във ваканционното селище - „Челебрита“, и остана повече от очарован от топлото посрещане и вкусната храна.

Шопска салата, френски петлета със сочни картофи и традиционна домашна торта зарадваха специалните гости, които не спестиха похвалите си към екипа на ресторанта. След обяда, те се отправиха на разходка по плажа и в аквапарк „Аквамания“, като се насладиха на удобството на екологичен транспорт – електрическите шатъли, които гостите на Албена използват напълно безплатно.

Името на ресторант „Челебрита“ в превод от италиански означава „знаменитост“. Затова от екипа на Албена документираха гостуването на Филип Киркоров и планират да подготвят Стена за знаменитостите, посетили средиземноморския ресторант.

Киркоров е у нас с децата си Алла-Виктория и Мартин.

Тази година музикантът отбелязва своя 50-годишен юбилей. По този случай той той подготви голямо шоу за своите многобройни почитатели. Постановката на спектакъла „Я“ е на режисьора Франко Драгоне, който е бил режисьор на Цирк дьо Солей, Селин Дион и Майкъл Джексън. В турнето си той включи София, Русе, Варна, Бургас и Пловдив.

Докато траеше турнето децата му го чакаха във Варна, където живеят техните баба и дядо.

c