Балчик Водещи новини - дясно Развлечение Регионални - начална

Обявиха датите за следващия Фестивал на цацата в Кранево

Ясни са датите, на които ще се проведе следващото издание на Фестивала на цацата в Кранево. Както Про Нюз Добрич първи съобщи, тази година събитието няма да се състои. Добрата новина е, че вече се подготвя изданието за следващата година и датите за 2020 вече са ясни. Те са 12, 13 и 14 юни 2020 г.

Припомняме, че още през април стана ясно, че “поради организационни причини и други фактори от местен характер”, през 2019 година Фестивал на цацата няма да има.

300 литра рибена чорба раздадоха на Фестивала на цацата в Кранево (снимки)

Организаторите обещаха през 2020 г. незабравим Фестивал на Цацата с много нови изненади, по-богата програма и много, много цаца.

40 000 души посетиха Фестивала на цацата в Кранево

Припомняме, че големите звезди на фестивала през 2018 година ляха изпълнителите на хита „Ламбада” от поп групата от Франция „Каома”.

 През трите дни на третото издание на Фестивала на цацата в Кранево той бе посетен от 40 000 души, съобщи тогава за Про Нюз Добрич председателят на Общинския съвет в Балчик Илиян Станоев. По този начин събитието, посветено на най-дребната риба в Черно море, показа, че в Кранево може да се прави туризъм и то качествен.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *