Водещи новини Туризъм

Уникални намаления предлага от днес Албена за гостите от Добрич и региона

Отстъпки до 50% получават от днес жителите на Добрич и региона в Албена по случай 50-годишнината от създаването на ваканционното селище. Книжки със специалните отстъпки се продават за 4,90 лв. в офис на „Албена тур” във ваканционното селище или при партньорите от „Е-турс” в сградата на Висшето училище по мениджмънт в Добрич.

Автобусите от Добрич ще тръгват в неделя и в понеделник в 9:30 от Младежки дом „Захари Стоянов“, а от Албена връщането е в 17:00 от паркинга пред Административната сграда. От отстъпките могат да се възползват и гостите със собствен транспорт, като цените за вход в Албена с автомобил за различните зони остават непроменени.

Отстъпките в Албена, включени в специалните книжки, са: 30% при посещение на ресторантите „TexMexBeergarden” и „Celebritá“, 30% отстъпка при консумация в бистро „Фламинго“ и на снек бар „Аква Мания“, 30% отстъпка за вход в един от най-добрите водни паркове в Европа – „Аква Мания“, 30% отстъпка за СПА процедури в СПА центровете „Медика“ (хотел Добруджа), SensesSPA (MaritimParadiseBlue) и Elements(Фламинго ГрандХотел&СПА), 30% отстъпка за вход в реновирания вътрешен минерален басейн на хотел „Добруджа“,цена от 2 лв. за чадър или шезлонг на оценения със „Син флаг“ за чистота плаж на Албена и  50% отстъпка от цената за нощувка в избрани 3-звездни хотели при настаняване на база Олинклузив или Нощувка и закуска.

Специалната оферта за добричлии ще им даде възможност да посетят и събитията от богатия културен календар на Албена, по случай 50-годишния юбилей. Сред тях са Фитнес уикендът с холивудската звезда Били Бланкс от 21 до 23 юни включително, Фестивал на черешата и Фестивала на хляба през юли и много други.

Follow Me:

Related Posts

  1. И от какъв зор са тези соц инициативи -добричлии с намаления по морето?Все едно Слънчев бряг да обяви големи намаления за ямболии смешна работа.Да дойдат непременно да красят Албена и да им се насажда от администрацията в Албена която е окупирана от добричлии, че курортът си е като квартал на Добрич, това ли е идеята?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *