Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Уникална сватбена декорация зарадва младоженци в Албена

Украсата беше от клони естествен памук, рози и хортензии

Уникална за България украса зарадва младоженци, избрали Албена за своя най-специален ден в живота, съобщиха от туристическата компания. Клони от естествен памук, живи рози и хортензии превърнаха плажен бар „Ганвие“ и ресторанта на хотел „Маритим Парадайс Блу“ в незабравими места.

„Една концепция на сватбено събитие е уникална – няма универсална рецепта, идеята е гостите и младоженците да помнят всеки детайл от своя празничен ден“, сподели Никол Новкова от сватбена агенция „Арт Деко“ Варна – дизайнер и автор на декорацията.

Сватбата в Албена – като вълшебна приказка

Тя сподели, че подготовката и направата на цветната украса са отнели близо една година. С младоженците имали сходни виждания, които дизайнерката успяла да превърне в едно невиждано досега у нас бижу, с което да зарадва всички 200 гости на събитието.

Агенцията, в която Новкова работи, е вече 5 години на пазара. Философията на работещите в нея е че всяко събитие заслужава своя неповторим декор, индивидуален подход, съобразен с обстановката и вижданията на главните герои в него.

c