Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Открита е изчезналата млада жена от Добрич

25-годишната Владислава Тошкова, която бе в неизвестност от няколко дни и бе обявена за издирване, е открита, съобщи за Про Нюз Добрич майка й Димитричка Димова.

Както вчера писахме, младата жена излязла от дома си на 3 юни, понеделник, и от тогава следите й се губеха. На 5 юни семейството подало сигнал за изчезването й в полицията.

Апел за помощ за издирването й в групата Балчик – нашата община във Фейсбук отправи Александър Шустер, мъжът с когото добричлийката живее на семейни начала в Германия. Двамата са родители на 6-годишно момиченце Алиса.

Майка на 6-годишно момиченце се върна от Германия в Добрич и изчезна

Снощи семейството на Владислава е било потърсено от полицията в Добрич, за да бъде информирано, че тя е намерена жива и здрава. Станало ясно, че младата жена започнала работа в курорта Албена. По разпространената в социалната мрежа информация собственикът на заведението разбрал, че се издирва и се обадил в полицията. Владислава е приета в Центъра за психично здраве „Д-р Петър Станчев” в Добрич, за да бъде диагностицирана и лекувана, каза Димитричка Димова. Припомняме, че по данни на Александър Шустер тя страда от тежка депресия.

c