Вторник, 19 март 2024

19.03.2024

Последвайте ни

Мерал от Добрич и Ивана свалиха брачните халки след “Женени от пръв поглед”

След края на шоуто “Женени от пръв поглед” бракът на 31-годишния финансов консултант от Добрич Мерал Асанов и фолкпевицата Ивана не върви „по ноти”, коментираха пред Про Нюз Добрич близки на младия мъж.

След края на шоуто 23-годишната поп фолк изпълнителка Ивана Андонова била в чужбина около половин месец. Когато се върнала от пътуването, поискала да се разведат.

След прибирането си, му съобщила, че не желае повече да бъдат заедно. Докато била в чужбина, го е потърсила само веднъж и намерила повод за скандал.

„В опитите си да говорим с него за нея, той казва, че можела да прави, каквото си иска и не и не го интересува”, разказаха още нашите източници. Според тях, проблемите между двамата идват от „Имат доста семейни проблеми, за жалост не споменават какви, но ние предполагаме, че са от различия в характерите и начина на живот.

И макар след излъчването на последния епизод на шоуто Ивана да качила снимка в Инстаграм, на която са заедно, те забелязали, че двамата не носят халките си, без които по време на предаването твърдели, че не могат.

И макар фенове на шоуто многократно да питаха като коментар към снимката дали двамата още са заедно, отговор от Ивана не последва. Тя само благодари за хубавите думи.

Певицата Ивана и Мерал от Добрич си казаха „да” в „Женени от пръв поглед”

Според централни медии, Ивана е пробила за кратко като част от фолктриото “Карамел”. Трите момичета от групата дори имат немалко разголени снимки като част от опитите им да станат известни. През миналата година Ивана напуска групата и иска да развива самостоятелна кариера, което не се получило. Затова се записала на кастинг за предаването с амбицията да стане популярна. Откакто е на екран, младата фолкпевицата се радвала на голям брой обожатели в социалните мрежи и се надявала скоро да си намери подходящ мъж.

c