Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Реномиран ресторант в Добрич ще предлага зеленчуци, отглеждани от младежи с увреждания

Зеленчуци, отглеждане от младежи с увреждания в социалното предприятие „Чудната градина”, ще бъдат предлагани в престижния ресторант Walnuts Life&Food в Добрич, съобщават от фондация „Свети Николай Чудотворец”. Първите тиквички вече са в кухнята на ресторанта.

Продукцията на „Чудната градина” е била разгледана „под лупа” лично от шеф Димитър Димитров. След като се убедил качеството й и в това, че тиквичките са отгледани само с оборска тор и шира от птича тор, направил и първата поръчка за сезона.

В събота ще бъдем посетени и от целия екип на Walnuts Life&Food, за да се убедят всички в качеството на продукцията ни, споделят от „Чудната градина”. Тогава ще бъдат обсъдени и подробностите около редовните доставки на тиквички, краставици, зеле, розов и червен домат.

От „Чудната градина” пожелават вкусни мигове във Walnuts Life&Food с продукцията на социалното предприятие.

Както Про Нюз Добрич вече писа, по-рано тази година ресторант Walnuts Life&Food в Добрич бе номиниран в категорията за „Дебют – най-добър ресторант“ в конкурса “Ресторант на годината 2018 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino”. “Няма любов по-искрена, от любовта към храната” – тази мисъл на Дж. Б. Шоу е философията на екипа на ресторанта, воден от шеф Димитър Димитров. Всички, които работят в Walnuts Life&Food, вярват, че любовта им към вкусната и красива храна е заразяваща. И се надяват клиентите им да усетят нотка на домашно приготвени ястия, с поглед към новото и неочаквано презентиране.

c