Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Блогърката Лора от Добрич е на финал в MasterChef, сочат я за победител

Красивата блогърка от Добрич Лора Капустина е един от тримата финалисти, които ще се състезават за тилтата MasterChef на България и за голямата награда от 100 хиляди лева тази вечер.

Според мнозина в социалната мрежа, тя е сочена и за победител в тазгодишното шоу.

В разгара на състезанието на най-добрите любител-готвачи в България петимата претенденти за титлата MasterChef приготвяха питателни закуски, с които да омаят критичния поглед на журито. Отпаднаха Добрин и Красимир.

Титлата тази вечер ще си оспорват Лора, Николай и Радка.

26-годишната Лора Капустина живее в Добрич от пет години, тук идва заради приятеля си. Завършила е Езикова гимназия във Варна, а от една година е кулинарен блогър.

Чаровната блогърка Лора от Добрич – полуфиналист в „MasterChef 5”

В блога си High Heels Baking или „Сладкарство на високи токчета“ Лора споделя, че това е нейна реализирана мечта. Тя цитира прословутата реплика на Мерилин Монро: Дайте на едно момиче подходящия чифт обувки и тя ще покори света.”За мен всеки чифт обувки на висок ток е подходящ и първото място, което ви предлагам да покорим заедно, е кухнята. Без значение дали искате да впечатлите роднините си на следващия семеен празник, или сте поканили приятели на вечеря, или пък просто искате да зарадвате любимия човек с домашно приготвен десерт някоя вечер, тук ще намерите рецепти за всеки повод”, споделя Лора.

Снимки: masterchef.btv.bg

c