Четвъртък, 18 април 2024

18.04.2024

Последвайте ни

Силната любов между Милена Шаркова от Добрич и Лъчезар Петров и техният втори шанс

С любовта на Милена Шаркова от Добрич и Лъчезар Петров, които след тежки изпитания и загуби получават втори шанс за истинска любов, ни срещна днес в рубриката „Менделсон” предаването „Тази сутрин” на БТВ.

За мнозина любовта е пътуване, а за други пътуванията са любов. За Милена и половинката ѝ Лъчезар важат и двете. Отношенията им започват години след запознанството им, но изживяват връзката си с трепетите на ученическата любов.

„Запознахме се около работните ни ангажименти, въпреки че се познаваме така от години… и изведнъж отношенията ни минават на по-приятелска плоскост и разговорите стават по-задушевни”, разказва Милена.


„Така стана, че тя планува едно пътуване с дъщеря си в Италия буквално в деня, когато стана ясно, че между нас ще се получи нещо. И това бяха едни пет много бавни за мен дни. Дни, в които чаках тя да се върне, като тийнейджъри общо взето си чатехме. Тя ми казваше, че ходи и се крие от дъщеря си в тоалетната, за да пише нещо, което нали е много странно на годините, на които сме, да изпадаме в такава ситуация, но пък беше и забавно”, спомня си Лъчезар.
Щастието за двамата влюбени идва, след като е изстрадано. Лъчезар преминава през развод, а Милена губи обичания съпруг – командоса Емил Шарков, който бе прострелян по време на спец акция на полицията в Лясковец през март 2014 година.

Излекувани от силата на любовта, двамата продължават заедно. А отношенията им, както самата Милена казва, са като красив танц.

И двамата са страстни пътешественици и пътуват из целия свят. Сред незабравимите им екзотични обиколки са тези в Италия, Доменикана, Мексико. Любими спомени имат и от плажа Мая Бей в южната част на Тайланд, по-известен като плажа на Леонардо Ди Каприо от едноименния филм. Забавни моменти имат и по време на пътуването им в Мексико, където Милена приема предизвикателството да преодолее страха си от гмуркане под вода.

Историята на Милена и Лъчезар показва, че втори шанс за любовта има. И то за истинската любов.

Източник: btv.vg

c