Крими

За убийство по особено жесток начин изправят на съд 50-годишен мъж от Добричко

Окръжната прокуратура в Добрич e предала на 50-годишния Гюрсел Т., убил майка си по особено мъчителен начин и с особена жестокост, съобщиха от пресцентър на държавното обвинение.

50-годишният Гюрсел Т. ще застане на подсъдимата скамейка в Добричкия окръжен съд, след като бива предаден на съд от Окръжната прокуратура в Добрич, за убийство на родната му майка, извършено на 5 декември 2017 г. по особено мъчителен начин и с особена жестокост – престъпление по член 116, ал. 1, т. 3 и 6, връв връзка с член 115 от НК.

Подсъдимият живеел с майка си в едно домакинство в добричко село. Злоупотребявал с алкохол често и винаги в такива случаи упражнявал физическо насилие над майка си. Заради осъществяваното домашно насилие над 72-годишната жена Гюрсел бил предупреждаван от полицията с протокол.

Вечерта на убийството на 4 срещу 5 декември 2017 г. подсъдимият отново злоупотребил с алкохол. Нанесъл побой на майка си, като я бил с ритници, юмруци, а след това и с цепеница и метален ръжен. По тялото на пребитата жена съдебномедицинската експертиза преброила не по-малко от 20 удара, нанесени със значителна сила и натиск и с наслагване.В ранните часове на 5 декември пребитата 72-годишна жена починала.

Предстои делото срещу 50-годишния  Гюрсел Т. да бъде насрочено за разглеждане в съда.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *