Образование Храна и напитки

Студенти приготвят био-храни и напитки на изложение в Колеж-Добрич

„Биоизложение на домашно приготвени храни и напитки – път към дълголетие и здраве” ще се проведе на 20 май от 10 часа в Колеж-Добрич. Проявата е посветена на Епископ-Константиновите дни, с които се отбелязва празникът на Шуменския университет „Епископ Константин Преславски” – 21 май. Инициативата и организацията е на катедра „Растениевъдство и растителна защита”.

В биоизложението ще се включат преподаватели и студенти от колежа. Подготвени са анкети за класация на предложените храни и напитки, които ще се попълват от студентите. Резултатите от анкетите ще излъчат победителите в изложението, за които са подготвени награди. Проявата отговаря на засиления интерес към здравословния начин на хранене и живот, както и популяризиране на видовете полезни, домашно приготвени храни, коментират от Колеж-Добрич.

Снимката е илюстративна

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *