Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

С конкурс избраха рекламен клип на СУ "Св. Св. Кирил и Методий" в Добрич

С конкурс бе избран рекламен клип за СУ „Св. Св. Кирил и Методий” в Добрич. Той бе обявен от ръководството и Ученическият съвет. Целта бе да се направи клип за представяне на училището. „За целта е нужна свежа и уникална идея, която да е реализирана по интересен начин”, посочват организаторите.

Предварително изискване е клипът да е до 3 минути, като възможност за участие имаха ученици от среден и горен курс. За победителя бе предвидена награда от 100 лева.

Най-добрият клип е избран след гласуване на ученици, родители и учители. Той е на Снежана Стоянова – многократен победител в областни състезания и олимпиади.

От клипа става ясно, че през новата учебна година СУ „Св. Св. Кирил и Методий” в Добрич ще има прием в две паралелки. Едната е с профил „Хуманитарни науки” с интензивно изучаване на английски език. Профилиращите предмети са Български език и литература, История и цивилизации, Английски език и География и икономика.

Новата паралелка в училището е „Аниматор в туризма”, която е с разширено изучаване на английски език за придобиване на трета степен професионална квалификация, при дуална форма на обучение.

https://youtu.be/XYfQ5AD1xMc
c