Вторник, 23 април 2024

23.04.2024

Последвайте ни

Забранена маневра и две смачкани возила при катастрофа по пътя Оброчище-Албена

Два автомобила са със сериозни материални щети при катастрофа по пътя Оброчище-Албена, след инцидент на 21 април, съобщиха пресцентъра на МВР Добрич.

На дежурния телефон в полицията, сигнал за инцидента е бил подаден около 10:42. Изпратеният на мястото екип, констатира обстоятелствата за възникнало ПТП по главен път I-9 в района на с. Оброчище, обл. Добрич. Управлявалият лек автомобил „Пежо” с добричка регистрация, предприема изпреварване в забранен участък от пътя, вследствие на което не успява на избегне сблъсък с появилият се насреща му лек автомобил "Ауди" с варненска регистрация. Малко преди сблъсъка, шофьорът на "Ауди"-то е предприел маневра за престрояване. След последвалият удар, водачът на варненския автомобил не успява да установи контрол над машината и излита извън пътя, преобръщайки се по таван - на метри от предпазните мантинели.

Шофьор на Ауди пострада при катастрофа по пътя Добрич-Албена, край Бултрак

Както вече Про Нюз Добрич писа, пострадалият водач на "Ауди"-то е откаран за медицински преглед в МБАЛ Добрич - без сериозни наранявания. Вследствие на катастрофата са нанесени сериозни материални материални щети по двата автомобила. По случая е образувано досъдебно производство.

c