Четвъртък, 18 април 2024

18.04.2024

Последвайте ни

"Откраднат живот" приключи за героинята на актрисата от Добрич Ирина Митева

„Имах своите трудни мигове при раздялата ми с моята героиня Ина в „Откраднат живот: Любовта лекува”, но след това се почувствах спокойна и добра. Мисля, че с нея се сбогувахме подобаващо”, сподели актрисата от Добрич Ирина Митева в „Събуди се” по NOVA. През изминалата седмица Ина Фотева, един от главните персонажи в най-успешния български медицински сериал, напусна завинаги поредицатa при изключително драматични обстоятелства, довели до нейната гибел. Завладяващият епизод предизвика многобройни реакции сред зрителите, а някои от феновете на поредицата се чудеха дали нейната героиня няма да оживее и да се появи отново, както се случи и със съпруга ѝ Иво Фотев. Това обаче няма да се случи, категорична е Ирина Митева.

„Мисля, че имаше нещо лечебно и в отношенията на нашите герои в „Откраднат живот”. Все пак Ина накрая прости на Фотев, а не мисля, че това, което тя му прости, се прощава лесно. Това е освобождаващо и за нея, и за Иво”, сподели актрисата.

Мястото, където е заснета спиращата дъха сцена с гибелта на Ина Фотев е в близост до Радомир в стара запустяла кариера.

„Ирина беше много притеснена и щеше да прескочи дюшека, на който трябваше да падне. Слава богу, оцеля. Според мен беше опасно. Представете си височина около 3-4 метра и дюшек сложен върху неравни камъни. Има опасност да не го уцелиш. Тя се справи блестящо”, разказа Васил Бинев.

„Първоначално бях много спокойна, но постоянно всички ме питаха дали съм сигурна, че искам да направя каскадата и дали съм спокойна. Затова започнах да се съмнявам в собствените си възможности, но след това се стегнах и самата направих скока”, сподели Ирина Митева.

Ирина Митева се запознава с Васил Бинев и Наум Шопов – младши на снимачната площадка на „Откраднат живот”, но бързо успява да изгради невероятна екранна химия с техните герои. Тя спечелва със своята игра сърцата на зрителите и е един от важните герои във фабулата на сериала.

Героинята в „Откраднат живот” на красавицата от Добрич Ирина Митева се самоуби, феновете бесни

„Тя дойде току-що завършила НАТФИЗ. Млада и зелена. Като я видях, си казах, че няма да издържи такава тежка роля на гърба си, а тя изнесе три сезона и половина”, сподели Васил Бинев.

„Първоначално ми се обадиха за ролята на Албена Войнова. Отидох на кастинг, а след 10 дни кастинг агентката ми писа, че ме канят на кастинг за друга роля. Бях до шест часа сутринта на работа и станах в девет, за да си науча текста, но бях с температура и ми беше много лошо. Беше ми толкова зле, че исках всичко на кастинга да приключи възможно най-бързо. Според мен точно това ми е помогнало да взема ролята. Тази апатичност, в която бях изпаднала в момента”, разказа Ирина Митева.

„Образът на Ина първоначално ми беше много плашещ, защото тя е жена на друга възраст и с различна биография, която е много далечна от моята. Аз дори нямам такива приятелки и познати, за да имам наблюдения върху подобен характер. С течение на времето обаче много силно се влюбихме една в друга”, разкри актрисата.

Източник: NOVA

c