Вторник, 23 април 2024

23.04.2024

Последвайте ни

Нова книга: Робът

Eкипът на книжарница “Хеликон” в Добрич подбра за читателите на Про Нюз Добрич едно от новите заглавия – Робът от Ананд Дилвар:

Осъзнах, че животът е единствената ни възможност да бъдем себе си.

Прикован на легло след ужасна катастрофа, парализирала цялото му тяло, разказвачът не е в състояние да комуникира със заобикалящите го. Откъснат от семейството и приятелите си, той започва вътрешен диалог с духовния си водач – разговор, който го повежда в пътешествие към себепознанието и в крайна сметка го отвежда до ново съзнание и разбиране на истинската му същност.
Написана с вълнуваща простота, тази книга със сигурност ще ви плени и вдъхнови. А онези, които искат да разберат защо толкова много хора са нещастни или смятат, че не са постигнали целите си, или пък усещат дълбока празнота в живота си и не могат да намерят любов без конфликти, ще открият отговори на всички тези въпроси.

Робът е манифест за живота. Чрез нея достигаме до по-дълбоко разбиране на вечните житейски истини, как да преодолеем чувството за вина и да прозрем
истинския смисъл на любовта.
Робът разкрива истинската цел на съществуванието ни и тя не е свързана с успеха, с общественото признание и с трупането на богатства, а с радостта, любовта и покоя.
Робът цели да разтърси, да провокира и да пробуди читателя. Макар на моменти да е мъчителна, в крайна сметка това е въодушевяваща и дълбока книга, способна да промени живота ви.

Можете да откриете заглавието в книжарници “Хеликон” както и на Helikon

c