Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Премиерно представят "Всяка година по същото време" на добричка сцена

Най-голямото щастие е да осъзнаеш, че любовта е единственият правилен житейски  път!

Артистите Христо Шопов и Лилия Маравиля ще гостуват на 23 април в Добрич, с театралния проект "Всяка година по същото време" - продължение на изключително успешната продукция "Догодина по същото време" - пиеса, по сценарий на блестящия драматург Бърнард Слейд.

"Препълнените зали, при над 100 представления на родна сцена, бурните аплодисменти и широкия медиен отзвук ни мотивираха да поставим и естественото драматургично продължение на пиесата - „Всяка година по същото време“, споделят създателите на новата продукция. В нея, актьорите продължават завидната си творческа симбиоза, за да разкрият, чрез героите си - Джордж и Дорис, тайните на трогателна любов, неподвластна на житейските обстоятелства!

Прекрасният превод е дело на проф.Андрей Аврамов. Режисьорът - Георги Михалков успява интуитивно да изгради образите по най-добрия начин и заедно с целия екип да подари на публиката един очакван и незабравим спектакъл, който вярваме, ще има същия изключителен успех!            

Във „Всяка година по същото време”, публиката ще види актьорите Христо Шопов и Лидия Маравиля

  • Автор: Бърнард Слейд
  • Режисьор: Георги Михалков
  • Превод: проф. Андрей Аврамов
  • Костюмография: Петър Митев
  • Сценография: Антония Попова
  • Продуценти:  Лилия Грънчарова и Cити Марк Арт Център

„Всяка година по същото време“ е пиеса, която рисува история с палитрата на всички човешки емоции и състояния. Чувствен и забавен диалог за неизбежните лутания между удобните самоизмами и отрезвяващите истини. За онзи етап, в които изпитваш нужда да осмислиш пропуснатите възможности и да се отдадеш на неосъществените идеи, заедно с някой, който те обича и подкрепя! За моментите, в които бързаш да прекосиш пустинята на неполучените отговори и да изкачиш своя личен Еверест.

"Всяка година по същото време" ще се играе на 23 април от 19 ч., на сцената в Концертна зала ,,Добрич‘‘

Билети - на касата на залата и в мрежата на Eventim.bg

c