Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

В Ген. Тошево кметът награди здравни работници за празника им

По повод Световния ден на здравето и Професионален празник на здравния работник, който се чества у нас на 7 април, кметът на Генерал Тошево Валентин Димитров отличи медицински специалисти на тържествена церемония.

С грамоти и материални награди бяха наградени Станка Стойкова – медицинска сестра с над 40-годишен трудов стаж, Стоян Нонев – медицински фелдшер, д-р Мима Ангелова и д-р Васил Желязков – ортопед-травматолог.

Във връзка с празника кметът на Общината Валентин Димитров отправи поздрав и думи на благодарност и признателност към здравните служители. Децата от III клас на СУ „Н. Вапцаров“, поздравиха медицинските лица и им пожелаха здраве, дълголетие и сили, с които да продължават да се борят за здравето на своите пациенти. Музикален поздрав имаше и от школата по народно пеене при ЦПЛР – Център за работа с деца – град Генерал Тошево с ръководител Веселина Куцарова.

Д-р Мима Ангелова и д-р Васил Желязков не успяха да присъстват лично на събитието, но те ще получат лично своите награди при първа възможност, съобщиха от Община Генерал Тошево.

c