Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Изследователят на паранормалното Христо Нанев гостува в Добрич

В дните на Похода на книгите изследователят на паранормалното Христо Нанев гостува отново в Регионална библиотека „Дора Габе”. Авторът на езотерична литература се срещна със своите многобройни почитатели от Добрич. Инициатор на проявата бе Центърът за природосъобразен живот и помощ.

Срещата започна с прожекция на документален филм за пророка Дядо Влайчо, за когото Христо Нанев пише две книги. Сценарист и режисьор на документалния филм е Христо Нанев. Освен за феномена от Коньово, гостът разказа и за други свои документални филми - за Слава Севрюкова, за тайния съветник на Цар Борис III Любомир Лулчев и неговите срещи с Петър Дънов. Нанев сподели с публиката и за втората част на филма за Л. Лулчев, която предстои да бъде представена на широката публика. Авторът работи над няколко книги – „Летящата отшелница” - работно заглавие на бъдещата му книга за българската лечителка Преподобна Стойна, 3-ти том на „Пророкът на короната: Любомир Лулчев”, „По следите на изгубената Анлантида” и „Мистериите на българските регресии”.

На диалогичната литературна среща с Христо Нанев бяха разисквани въпроси за уникалните по-малко познати българи със свръх способности, които са преследвани от тогавашната власт, какво е дух, какво се случва с него, за живота в материалния свят, отдалечаването от духовното и пътя към него.

В края на срещата присъстващите имаха възможност да поговорят с езотерика и да получат автограф.

c