Вторник, 16 април 2024

16.04.2024

Последвайте ни

Холивудската звезда Били Бленкс на щанда на Албена на голямо изложение в Европа

Холивудската звезда и създател на Тае Бо - Били Бленкс посети щанда на ваканционно селище Албена на най-голямото спортно изложение в Европа – FIBO, съобщиха от туристическата компания.

Били Бленкс е треньор от световна величина, носител на седма степен черен колан по таекуондо, седемкратен световен шампион по карате, както и носител на черен пояс в 5 различни бойни изкуства. Бивш капитан на националния отбор на отбор на САЩ по карате. През 1975 г. става първият носител на званието Amateur Athletic Union Champion. Беше въведен в Залата на славата на черен колан през 1982 година. Участва в множество холивудски продукции.

Oт 21 до 23 юни той ще участва във Фестивал по аеробика, който е част от богатата програма от спортни прояви в календара на Европейския курорт на спорта през 2019 година - Албена.

Тае Бо е уникална фитнес система - комбимация от бойни изкуства (Таекуондо, бокс и карате ) и аеробика, създадена от Били Бленкс. Хореографията е изградена на основата на серия от удари, ритници и аеробни стъпки, на фона на ритмична, мотивираща музика. И както самият Били Бленкс го определя, Тае Бо е комбинация от самоконтрол характерен за бойните изкуства, сила.

c