Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Езотеричният изследовател Христо Нанев гостува в Добрич

Един от най-добрите творци в жанра на езотериката - Христо Нанев, ще представи книгата си „Пророкът на короната – Любомир Лулчев" книга 2. Литературната среща с автора ще се състои на 3 април от 18.00 ч. в Регионална библиотека „Дора Габе”, съобщиха от библиотечното учреждение. Гостуването на Христо Нанев е по покана на добричкия Център за природосъобразен живот и помощ.

В „Пророкът на короната – Любомир Лулчев" (книга втора), се разкрива съвършено различна информация за едни от най-знаковите личности за България - цар Борис III, Петър Дънов и Любомир Лулчев. В книгата си, авторът прочиства натрупаната прах от наложените клишета и като четиво не се препоръчва на пуританите на вече познатото. Съдържанието дава шанс на всеки, за свой прочит на най-трудно достъпното - истината.

Христо Нанев е завършил е Българска филология и театрална режисура, следдипломна специализация в СУ “Климент Охридски” - София. Притежава дипломи в областта на класически масаж, биоенерготерапия, лечебна козметика, природна диагностика и зонотерапия. Член е на дружеството на пловдивските писатели и Съюза на научните работници.

Като езотерик и изследовател на паранормалното Христо Нанев е автор на книгите “Предсказания на КИКИ”,  “Сатирични пластики”. Книгите му „Прераждане и еволюция”  –  първа и втора са номинирани за златна статуетка на асоциация “ФЕНОМЕНИ” – 2003 г.

Изследва феномените в страната и извън нея. За пророчицата Слава Севрюкова, за която голямата Ванга казва: "Неземна сила беше Света Слава", Христо Нанев е написал няколко книги: "Бъдете в този свят, но не от този свят";  "Прозрения"; "Зеница на вселената" ; "Легендата реалност" ;"Прорицания"; "Слова и видения на Слава Севрюкова". Той е проучвал и живота на пророка Дядо Влайчо, за когото също има написани две книги.

c