Четвъртък, 18 април 2024

18.04.2024

Последвайте ни

"Добруджа" и "Лудогорец II" с проблеми преди мача в Добрич

Пореден домакински мач и нов шанс за футболистите на "Добруджа 1919", за победа и спасителни точки, в битката за оцеляване сред професионалистите. В днешната среща от 15:30 ч. на стадион "Дружба", Емил Велев няма да може да може да разчита на капитана Николай Петров, докато разградчани са без треньорски щаб, заради приетата от ръководството на "Лудогорец", оставка на Ради Здравков и Галин Иванов.

До последно не е ясно участието на Кристиян Димитров в предстоящия важен домакински мач срещу "Лудогорец II". Универсалният футболист е измъчван от здравословен проблем, заради който вече няколко дни не тренира пълноценно със съотборниците си. Яснота дали един от лидерите на отбора ще е на разположение за неделния двубой ще има непосредствено преди началния съдийски сигнал.

Твърдо извън сметките на старши треньора Емил Велев е първият капитан Николай Петров, продължаващ да лекува травма в ръката. Аут заради контузии е и Тодор Колев, който преминава възстановителни процедури в София. Останалите добрички състезатели са здрави, като на тях се разчита да запишат първа домакинска победа през пролетта, която е от огромно значение за оцеляването на тима във Втора лига.

При успех над дублиращия състав на разградчани, "жълто-зелените" ще се доближат до спасителната зона. В предстоящия мач, вторият състав на "орлите" ще бъде воден от директора на Детско-юношеската школа Радослав Комитов. Негов помощник на стадион "Дружба" ще е Тодор Живондов - треньор на U19 гарнитурата в "Лудогорец".

Източник: sportal.bg

c