Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

6 707 лева за детска площадка събра на пролетния си бал СУ „Д. Талев” в Добрич

За 24-и път средно училище „Димитър Талев” в Добрич проведе пролетен благотворителен бал. Каузата тази година беше набиране на средства за направата на детска площадка в английския двор на училището.

„За 24-та поредна година талевци показахме, че когато сме заедно, можем да сътворим прекрасни неща, а когато каузата са децата-тогава няма сила, която да ни спре”, сподели директорът на училището Весела Панчева.

Тя разказа, че празникът е обединил учители, родители, приятели. Събитието се е състояло в зала „Европа”, украсена и подготвена подобаващо празнично от Ивелина Иванова и нейния екип от млади усмихнати момчета.

Водещите на събитието са били Иванка Енчева и Георги Георгиев, успели да намерят най-точните думи, за да накарат всички присъстващи да се почувстват добре. За доброто настроение на всички са се погрижили Капитанов брас бенд и Друм мюзик, DJ Веско - дългогодишен приятел на училището.

Много игри, караоке с участието на над 50 изпълнители, както и благотворителни търг и томбола допринесли за високия градус на настроението. Водещ на търга за поредна година бе актьорът Красимир Демиров. Част от предметите са били изработени от сръчните ръце на петокласници в училището, които заедно с учителката Рада Обрешкова успели да им предадат уникална стойност. „Ръчно иззвезаните бижута от госпожа Маринела Горанова зарадваха много от гостите ни спечелвайки ги като награда от томболата, както и бутилките и кутиите с декупаж от петокласниците”, посочи Весела Панчева.

Тя подчерта и приноса на хората „зад кулисите”, като Елена Пеева, Даниела Еленкова, Виолина Иванова, Господинка Андонова, Галя Игнатова, Фани Иса, допринесли за това празникът да отговаря на най-добрите традиции.

Директорът благодари на всички, които са се включили в подготовката и реализацията на пролетния благотворителен бал на училището, на който е събрана сумата от 6 707, 85 лева.

c