Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Нова книга: Закони на привличането

Eкипът на книжарница “Хеликон” в Добрич подбра за читателите на Про Нюз Добрич едно от новите заглавия – “Закони на привличането от Джули Джеймс:

На война и в любовта всичко е позволено!
А когато двама влюбени воюват, забавлението е напълно гарантирано.

Феминистка до мозъка на костите си, Пейтън се е борила усилено да успее в поприще, доминирано от мъже. Роден в богатство и привилегии, Джей Ди упорито я игнорира.

Той е републиканец, а тя – демократ. Неговото семейство е много богато, а нейната майка е част от активистка организация. Той кара бентли, тя използва градския транспорт. Той живее в луксозен апартамент, тя има скромен дом. Но и двамата са всеотдайни адвокати, които нямат изгубено дело в кариерата си.

Вече осем години Джей Ди и Пейтън работят в една и съща адвокатска кантора и водят подлудяващо пасивно-агресивно съревнование за надмощие във фирмата. Докато едно голямо и важно за кантората дело не ги принуждава да обединят усилията си. За съжаление, примирието е само временно. Когато става ясно, че в техния отдел тази година ще бъде избран само един нов съдружник, войната помежду им избухва по-яростна и по-забавна от всякога…

Можете да откриете заглавието в книжарници “Хеликон” както и на Helikon

c