Развлечение

Преслава и сестра й излъчваха на живо сватбата на Софи Маринова (снимки)

Поп фолк певицата от Добрич Преслава, която бе кума на сватбата на колежката си Софи Маринова, излъчваше на живо в социалните мрежи какво се случва в сватбения ден. Съпричастни на събитието направи приятелите си във фейсбук и сестрата на Преслава – народната певица Ивелина Колева. Тя бе гост на тържеството, заедно с дъщеря си. И също излъчваше всичко, дори когато сестра й не можеше да го прави, тъй като се вихреше в бурни таци.

Син цвят избра за акцент на втората си сватба с Тодор Давидов-Гринго, Софи Маринова. Облечена в дълга бяла булчинска рокля, цялата в камъни и бели и сини цветя, тя сияеше.

Както традицията повелява, младоженецът Гринго – в тъмен костюм с отличаващ се син ревер и синя папийонка, първо взе кумовете – Преслава и любимия ѝ мъж Павел. Близки и приятели вдигнаха наздравици за щастието на младото семейство. Сред тях бе и синът на Софи Маринова – Лоренцо, облечен в бял костюм, с бяла папийонка и бели обувки, съобщава Nova.

Малко преди да се отправят към булката всички затанцуваха под звуците на духовия оркестър на Етрополе, а Преслава – в стилна черна дантелена рокля малко над коляното, не спря да предава на живо.

“Взехме най-красивата булка”, написа тя към видеото, в което вече бе и Софи Маринова. Младоженци и кумове се настаниха в луксозна лимузина. Там вдигнаха първия тост с шампанско и се отправиха към голям столичен хотел, в който беше празненството. Преди да влязат в него, не пропуснаха и фотосесия – и поотделно, и с четирите шаферки в сини рокли до земята.

Софи Маринова е госпожа Давидова от 5 февруари. Тогава певицата сключи граждански брак пред много тесен кръг от близки. До нея и любимия ѝ Гринго пак бяха кумовете Преслава и Павел. Но решиха да оставят празненството за малко по-късно – 24 март, за да съберат повече близки, приятели и колеги. Датата не е избрана от младоженците, а от кумата. Когато започнали с организацията на сватбения ден, младоженците избрали 24 февруари, но се оказало, че в този ден Преслава има участие в Лондон. Затова преместили сватбената дата за месец по-късно.

За празненството в неделя Софи бе предвидила да има две сватбени рокли – една по-тържествена и друга, с която да ѝ е по-удобно да танцува.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *