Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Капачки и жълти стотинки, вместо цветя, пожела за рождения си ден Йоана от Добрич

Йоана от Добрич реши да отпразнува своя 12-и рожден ден по необикновен начин.

„Заедно със своето семейство са решили да предадат събраните от тях капачки и жълти стотинки, но не само... Всички техни гости, вместо цветя, носеха със себе си още капачки и жълти стотинки. И тогава започнаха да пълнят сърцето... Беше много забавно за децата, за техните родители, за нас и всички минаващи”, съобщиха от инициативата „Капачки за благотворителност – МБАЛ Добрич”. В подкрепа на тяхната кауза се събират пластмасови капачки в Голямото сърце на Добрич.

Крайният резултат след рождения ден на Йоана е пълно сърце с пластмасови капачки и събраната сума от 15.16 лв. от жълти стотинки.

„Благодарим от сърце на всички гости и най вече на прекрасното семейство Иванови и на нашата рожденичка Йоана! Благодарим ти, че ни направи част от твоя специален ден!”, споделиха още от „Капачки за благотворителност – МБАЛ Добрич”.

Нейната кауза е с получените средства от предадените за рециклиране капачки да се закупува оборудване за нуждите на лечебното болницата в Добрич. През миналата година бе закупен нов пациентски монитор за наблюдение на родилки след секцио. Тази година усилията са насочени към осигуряване на ново и по-модерно родилно легло за АГ отделението в МБАЛ.

c