Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

“Недко Недков-Овчарово” участва в най-голямото изложение за храни в Гърция

“Недко Недков – Овчарово” ЕООД участва за първи път на Международно изложение за хранително-вкусовата промишленост Food Expo, което се провежда в Атина, Гърция.

Food Expо 2019 е най-голямото изложение за храни и напитки в Югоизточна Европа. Повече от 1050 гръцки и 250 международни компании участват в тазгодишния форум. То предлага голям избор от продукти на производители на храни, меса и рибни продукти, вина, сладкарски изделия и други. Хиляди посетители на винена търговия също ще имат възможност да опознаят вината и спиртните напитки.

Златни медали за “Недко Недков-Овчарово” от изложението “Светът на млякото”

Форумът се провежда в Metropolitan EXPO.

Компанията, която е носител на множество отличия от изложения у нас, и в гръцката столица се представя на изключително високо ниво. „Има интерес към нашите натурални и чисти продукти. Осъществихме много ползотворни срещи с потенциални клиенти от Европа и Близкия Изток”, споделиха за Про Нюз Добрич от компанията.

Нов модерен месозавод изгражда Недко Митев в с. Овчарово

Тя се представя в Гърция както с млечните си продукти с марка “Добротица”, така и с месни продукти. Всички те се произвеждат със суровина от фермите на Недко Митев.

c