Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Енерго-Про ще раздаде награди на лоялни клиенти по случай Деня на потребителя

На 15 март се чества Световният ден на потребителя. По повод празника Енерго-Про организира томбола с награди за своите клиенти.

Всеки клиент, посетил някой от центровете за обслужване на компанията на 15 март, може да се включи в томболата. За целта той трябва да попълни талон за участие със своите актуални данни и да го пусне сгънат в специална за целта кутия. Специалистите на компанията в Центровете за обслужване ще окажат съдействие на всеки клиент за участие в томболата за награди. Участието е безплатно и в нея може да се включи всяко пълнолетно физическо лице, което е потребител на електрическа енергия и е клиент на компаниите от групата Енерго-Про Варна – Енерго-Про Продажби, Енерго-Про Енергийни Услуги и Електроразпределение Север.

Ще бъдат раздадени общо 55 награди – сувенири с логото на Енерго-Про, по 5 за всеки от единадесетте Центрове за обслужване на клиенти на територията на Североизточна България. Печелившите в томболата ще бъдат изтеглени на 21.03.2019 година в присъствието на нотариус.

Три имена на спечелилите участници ще бъдат обявени на интернет страницата на Енерго-Про Варна, както и във всички Центрове за обслужване на клиенти на Енерго-Про на 22 март 2019 година. Общите условия за провеждане на томболата са публикувани на адрес: https://www.energo-pro.bg/bg/Tombola-den-na-potrebitelia.

c