Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

Можем да подкрепим Walnuts Life&Food - Добрич за Ресторант на годината 2018

Започна гласуването в категорията "Ресторант на читателите" в рамките на конкурса „Ресторант на годината 2018, Бакхус, Acqua Panna & S. Pellegrino“. Всеки може да подкрепи в онлайн гласуването Walnuts Life&Food - Добрич. Отворилият преди по-малко от година ресторант в Добрич е номиниран в категорията "Дебют".

С гласуване онлайн той може да спечели и наградата "Ресторант на читателите". Решението е на читателите на "БАКХУС", които да изберат кой е най-добрият ресторант. Може да подкрепите вашия фаворит, като гласувате за един от всички номинирани тук.

За да гласувате, е необходимо да имате или да си направите регистрация и е възможно само през десктоп версията на сайта /на компютър/. От телефон не е възможно.
Победителят, спечелил най-много читателски гласове, ще бъде обявен на 31 март, а трима от гласувалите ще спечелят подарък.

Walnuts Life&Food – Добрич с номинация в престижния конкурс Ресторант на годината

Тази година конкурсът "Ресторант на годината 2018 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino" навършва осемнадесет години и за осемнадесети пореден път ще връчи традиционните си годишни награди в последния ден на месец март. Верни на каузата да търсят и подкрепят високата кулинарна култура, етичния бизнес и смелата креативност, журито на конкурса и на списание "Бакхус" тази година селектира над 20 ресторанта, от които най-добрите ще спечелят награди в 7 категории.

Ресторант Walnuts Life&Food работи от по-малко от година, но вече има своите верни клиенти. /намира се в градския парк, местност “Гаази Баба”, бивш ресторант "Орехите"/
“Няма любов по-искрена, от любовта към храната” Дж.Б.Шоу – това е философията на екипа на ресторанта, воден от шеф Димитър Димитров. Всички, които работят в Walnuts Life&Food вярват, че любовта им към вкусната и красива храна е заразяваща. И се надяват клиентите им да усетят нотка на домашно приготвени ястия, с поглед към новото и неочаквано презентиране. “Прекрасната вечеря се състои от уют, добри приятели, удоволствие по небцето и опияняващо вино в чашите”, вярват в Walnuts Life&Food.

c