Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Собствен сладкарски цех ще прави „Бакарди клуб” в Добрич

Навръх 8 март клуб „Бакарди клуб” в Добрич има специален празник – навършват се 13 години от откриването му, съобщи неговият собственик и управител Димитър Димов.

Стартирахме с двама диджеи. През деня работехме като кафе, а вечер залагахме на дискотечно забавление, връща лентата назад той.

По думите му, през изминалите 13 години тенденциите в  ресторантьорския  бизнес много са се променили. Изменил се е и типът на забавления, които публиката търси. Това е наложило и „Бакарди клуб” да промени предлагането си, за да отговаря максимално на търсенето на клиентите си.

С мъжко шоу популярно заведение радва дамите в Добрич на 8 март

Димов припомня, че в първите години много успешно е било Ретро партито. През последните години обаче основната част от посетителите на заведения са на такава възраст, че не помнят музиката от 70-те и-80-те години на миналия век. За тях ретро вече е музиката от края на 20-и век.

Димов отчита и друга тенденция. Преди години безработицата беше много сериозна. Заведенията се посещаваха през цялата седмица, основно от клиенти, които са имали сезонна заетост, спестили някой лев през лятото. Или пък от такива, които са се върнали от чужбина или се занимават с бизнес. Сега много повече хора работят. Затова те излизат на заведение основно през почивните дни.

В момента актуално за нашия тип заведения е предлагането на храна – качествена, на достъпни цени. Организират се партита с актуални изпълнители, споделя Димов.

 „Бакарди клуб” се стреми да отговаря на потребностите и да е в крак с тенденциите. Така, от есента менюто включва доста нови храни – сандвичи, бургери, пица, сладкарски изделия. Част от сладкишите са на сладкарница „Неделя”, а другите са собствено производство, приготвени на място. Намерението на собственика на клуба е да изгради и собствен сладкарски цех на мястото на старата кухня на „Бакарди”. Очаква се новата инвестицията да се реализира до година – две, каза още Димов.

c