Вторник, 23 април 2024

23.04.2024

Последвайте ни

Поп-фолк певица е булката на Мерал от Добрич в „Женени от пръв поглед”

31-годишният финансов консултант от Добрич Мерал Асанов ще се жени за фолкпевица, стана ясно от втория епизод на риалити формата "Женени от пръв поглед".

Мерал Асанов, за когото кариерата винаги е била от изключително значение, признава, че амбицията го е лишила от личен живот и мечтае за задружно семейство.

"Липсва ми човека, с когото да споделя как е минал денят ми, човека, с когото бих искал да споделя живота си. Не искам вече да бъда сам, крайно време е да срещна цветето на моя живот…

Моето момиче трябва да бъде усмихнато за света, а в душата си да носи детското и пролетта. Изключително важно е да има собствена кариера. Не искам вече да бъда сам, време е до мен да застане едно нежно цвете”, споделя Мерал. Във втория епизод на шоуто младият мъж съобщи новината за предстоящата сватба на майка си и брат си, които, както стана ясно от видеото, живеят в кв. "Балик".

За негова половинка експертите са избрали най-младата участничка в шоуто 23-годишната Ивана. Тя споделя: "В партньора си търся уважение, подкрепа и разбиране, защото за мен е най-важно доверието и споделеността."

Обяснява, че винаги е обичала музиката и е мечтала да има запомняща се музикална кариера и в момента е поп-фолк изпълнителка. Вярва, че в предаването “Женени от пръв поглед” ще намери мъжа на мечтите си. В партньора си търси уважение, разбиране и подкрепа, защото смята, че за една връзка най-важното е доверието и сплотеността. “Израснала съм в добро семейство и искам да срещна човек, с който да си живеем щастливо и да си имаме деца. Аз не мога да живея без любов”, споделя Ивана.

Според hotnews.bg, Сценичният й псевдоним е Ивайла, но много малко фенове на жанра могат да си спомнят за нея. Тя е част от трио Карамел.

Изпълнителката ще трябва да открие любовта в лицето на Мерин, който обаче веднага заслужи съжалението на зрителите. „Впечатлена съм от това момче, обаче фолк-певица да му изберат? Кога точно ще си споделят как е минал денят им? Във фитнеса или по време на участията й в селските кръчми?”, пита Маги Ковачева. Те не цепят басма и на кандидат-булката: „Имам въпрос към предаването: Сред хилядите по ваши думи кандидати и кандидатки, толкова ли нямаше две момичета, които да са естествено красиви без филъри в устните и т.н.? Или те са на изчезване и не биха участвали в това предаване за зрелище и популярност?”, чуди се Веси Тодорова. „Само аз ли не знам коя е и от коя "известна компания е част”, пише Виктория Зайкова, цитирана от hotnews.bg.
„Отдалеч лъха на евтин PR за бъдещата кариера.. Искате да ми кажете , че момиче на 23 години се е отчаяла и е стиганала до предавания ли я...Нито е грозна , нито се е изчерпала от неуспешни опити и т.н.Нито мисля , че умира да създаде семейство...Ясно е че иска хората да е забележат , за да тръгна кариерата. Без да съм психолог е ясно , че е от типа момичета всичко ще направя , за да съм известна... Дори външният вид го издава...Я стига, хората не са тъпи...”, пише пък Петя Димитрова.

c