Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Шоуто „Добруджа търси талант“ с общински кастинг в Тервел

На 16 март 2019г. от 10,00 часа в залата на Народно читалище „Д. Дончев-Доктора-1893 г.“ - Тервел ще се проведе кастинг за шоуто „Добруджа търси таланти”, което се реализира от Народно читалище „Добрич-2017“ – град Добрич, под патронажа на областния управител Красимир Кирилов, съобщават от добруджанската община.
Според обявения регламент от организаторите, възрастови ограничения няма. Изпълнителите имат пълна творческа свобода и са допустими изпълнения във всички жанрове. Времетраенето трябва да е с продължителност до 5 минути. Всеки изпълнител трябва сам да си осигури акомпанимент и всички необходими пособия. Победителите ще вземат участие в заключителния тур заедно с победителите от другите общини в областта. Наградният фонд включва безплатен запис на песен в студио и други награди.
Формуляр за участие и декларация се попълват предварително от всички участници, индивидуални и групови, след това изпратени на: kultura_tervel@abv.bg, на място в Община Тервел, кабинет 309 или в деня на провеждането. Не се изисква такса за участие.
Кастингът и шоуто ще бъдат излъчвани на живо по интернет от регионална телевизия "Добрич".

c