Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Финални концерти на народната певица от Добрич Ивелина Колева в САЩ

Този уикенд са последните срещи на Ивелина Колева с българската общност зад Океана. Днес е концерта на изпълнителката в Атланта, а финалът е запазен за най-многобройната българска диаспора в Америка, тази в Чикаго, на 16 февруари. Ивелина Колева със сигурност ще запомни първото си турне в САЩ и Канада, не само заради температурните амплитуди, но е заради хубавите преживявания по време на престоя си. В Атланта тя бе посрещната от семейството на своя съгражданин Стилиян Георгиев – Лъвското сърце, който е един от най-добрите сумисти в историята на този спорт в България, а и по света с многобройните си световни и европейски титли.

Ивелина Колева посети централата на популярния новинарски канал CNN и не пропусна да сподели впечатленията си, придружени с шеговито послание:

”Толкова задобрях с английския, че ме поканиха за водеща в CNN!!!”

В Атланта тя разгледа още музея на Кока Кола, Мерцедес Бенц, стадионът, където се е провел Супербоул, Олимпийският парк, домакин на Игрите през 1996 година. Именно тук Стефка Костадинова постигна своя олимпийски връх.
В България певицата вече е очаквана с нетърпение от своите близки и почитатели, които не крият желанието си съвсем скоро да я аплодират на живо.

Източник: planeta.tv


c