Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Заслужени призове за поп-певците на Добрич от "Път към славата"

Възпитаници на добричкото училище по изкуствата се завърнаха с призови постижения от VII-и Национален конкурс „Път към славата“, организиран от Арт център „Кърнолски“, съобщиха от ръководството на СУ "Св. Климент Охридски".

Индивидуалните изпълнители и вокална формация Victory, обучаващи се в класа по поп-пеене на Милена Пеева, са отличени с първа, втора и трета награда в отделните категории.

  • Първа награда за Мари Ганчева в категория поп-вокал плюс специална награда - песен от DM Productions и официална покана за участие в конкурса Magia Italiana
  • Втора награда за вокална формация Victory и специална награда - покана за участие в 16-ия Национален конкурс за изпълнители на забавна песен в Пловдив (5 - 6 април 2019)
  • Трета награда за Полина Семендяева

От училището по изкуства добавиха: Гордеем се с постиженията им и им пожелаваме много успехи в бъдеще!

Тазгодишното VII-о издание на Национален конкурс „Път към славата“, организиран от Арт център „Кърнолски“ се провежда под патронажа на д.ик.н. Янка Такева - председател на Синдиката на българските учители. Конкурсната част се проведе на 8 и 9 февруари в залите на РКИЦ, ДК "Средец" и НМУ "Любомир Пипков". Награждаването на победителите се състоя на 10 февруари в Руски културно-информационен център (РКИЦ).

Финалният Гала-концерт с отличените участници ще се проведе на 16 февруари в РКИЦ-София.

Снимки: Арт център "Кърнолски"

c