Водещи новини - дясно Туризъм

Комплекс “Therma Village” в Кранево привлича туристи на изложение в Истанбул

Комплекс “Therma Village”, Кранево, се представя на международното туристическо изложение EMITT, което се провежда от 31 януари до 3 февруари в Истанбул, Турция, съобщиха от реномирания Черноморски комплекс.

Там “Therma Village” представя своите възможности за спа почивка край морето, инсентив туризъм, сватбено пътешествие или спортен лагер по фигурно пързаляне. Само при нас можете да получите всички тези уникални предложения на едно място, посочват от комплекс Therma Village.

Той е разположен на площ от 4 хектара в Кранево. На  територията на комплекса са разположени два пет звездни Тherma есо village и Тherma palace с открити и закрити басейни с минерална вода, спа центрове с луга лечение, открит басейн с олимпийски размери.

Приказна руска Нова година на брега на морето в 5-звездния Тherma есо в Кранево

На територията му се намира и уникалната закрита ледена пързалка “Black Sea Ice Arena”, която предлага много възможности за спорт и ледено забавление.

Изложението EMITT беше проведено за първи път през 1997 г.  С бързите си темпове на растеж EMITT – като брой страни, щандове и изложбено пространство,  се превръща в огледало на турския туризъм. Много иновации в туризма на Турция са се случили точно на изложението EMITT, като развитието в турския туризъм следва стъпките на EMITT. За 22години изложението EMITT се превърна в едно от 6-те най-големи туристически изложения в Европа.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *