Бизнес Водещи новини - дясно

Търсят Модно аташе за Добрич и областта

Аташе за мода за област Добрич търси Седмицата на модата в България. Обявлението е публикувано в сайта за работа zaplata.bg от Националната камара за мода на Република България. С него тя търси да назначи „Регионален представител – Модно аташе за Добрич и областта”.

Според обявата, целта е да се открият, подкрепят и развият талантите в модата и дизайна от Златна Добруджа. В тази връзка се търси най-активната и подходяща представителна личност, която да приеме ролята на регионален представител на Fashion Week Bulgaria. Титулован като “Модно аташе”, той ще има ангажимент да информира и включва интересуващите се и работещи в сферата на модата и дизайна във всички възможности за подкрепа на дейността им на национално и международно ниво.

С това одобреният ще стане част от елитния състав за управление и развитие на българската модна индустрия, както и част от разширения Управителен съвет на сдружението, съставен от модни аташета от всяка област в страната.
Изискванията са за висше образование,  отлични комуникационни умения, както и  богати регионални и национални контакти в модата и сред обществото в региона.

Избраният моден аташе за област Добрич ще сключва договори за участия на представителите на модната индустрия (модни дизайнери, модни къщи, фотографи, медии, блогъри, гримьори, коафьори, модни агенции и др. пряко свързани с модата) от всички населени места на областта в Седмиците на модата в България и Европа, в конкурси за млади дизайнери, за дебют на нови имена в модата, фото конкурси за мода, Български модни награди за мир и благоденствие, Български награди за стил, и мн. др.
Месечна заплата бруто е от 560 лв. до 1530 лв., става ясно от обявата.

Модни аташета се търсят и  в други региони на страната.

Fashion Week Bulgaria сили Седмица на модата в България е културен, търговски, академичен, промоционален и артистичен моден форум, продуциран по високите европейски и световни стандарти, идентичен на подобни световни и Европейски Седмици на модата.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *