Здраве

Зорница Иванова ще ръководи МБЧК в област Добрич

Отчетно-изборно общо събрание на клубовете/ОСК/ се проведе на 22 януари, съобщиха от хуманитарната организация.

Присъстваха делегати на младежките клубове от областта. По традиция областният координатор откри събранието. При спазване на регламента и процедурите делегатите одобриха дневния ред.
Областният координатор Айлин Ахмедова отчете дейността на младежите за последните две години. Акценти в отчета бяха изпълняваните проекти, участие в различни по модули и нива обучения, социално помощна дейност, фондонабирателни кампании и др. В презентация бяха отразени резултати и постижения в многообразието от дейности.
Делегатите гласуваха доверие на новото ръководство за XV мандат. Позицията Областен координатор на БМЧК Добрич се зае от Зорница Иванова, активен доброволец в организацията. За заместник-областни координатори бяха избрани Полина Друмева и Михаела Великова – от клуб „Езикова гимназия“. Михаил Иванов и Зорница Иванова ще представляват БМЧК Добрич на Националното събрание на БМЧК. За техни подгласници Общото събрание на клубовете излъчи Михаела Великова и Полина Друмева.
Делегатите на ОСК приеха Плана за дейността на БМЧК Добрич за 2019 г. и Насоки за работа на младежката областна организация за следващия двугодишен период.
Общото събрание на младежите беше уважено от Добри Драгнев – председател на областната организация на БЧК, д-р Артюн Еринозов – директор на секретариата на ОС на БЧК, Виолета Каменова – специалист „Организационна дейност“ в секретариата и инж. Кольо Стойков – гл.специалист МБ/ПДП.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *