Спорт

Кокала взе в Добруджа Николай Минков от Дунав

Изгоненият наскоро от Дунав (Русе) се присъедини към подготовката на Добруджа. 21-годишното крило бе част от жълто-зелените и през 2016 г. Той е юноша на моряците от “Черно море”, като има 24 срещи в елита, а през есента носеше екипа на “ЦСКА 1948”. Преди десетина дни Минков отиде в Русе, като Дунав проявяваше интерес към него. След проведени разговори с треньора Людмил Киров обаче крилото бе освободен.

„Постави ни условия все едно е Мауро Икарди“, заяви Киров, а адвокатите на Минков се заканиха да съдят Дунав.

Футболистите на “Добруджа 1919” ще изиграят на 25 януари (в петък), първата си контрола от предсезонната подготовка. Спарингът ще бъде срещу “Черно море” (състава до 19 г.). Двубоят е насрочен за 11:00 часа в Добрич.

Емил Велев-Кокала ще се опита да извади отбора на “Добруджа 1919” от незавидното дъно на таблицата във Втора футболна лига, където остана да зимува, в очакване на началото на втората част от първенството.

В следващите дни в отбора трябва да пристигнат още двама чужденци – част от промените, които треньорския щаб предприема, за справяне с резултатността в досегашното игрово представяне на състава.

Източник: kotasport.com

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *