Водещи новини - дясно Туризъм

Хотел в Албена отново е с награда от LuxairTours

Хотел “Ралица Акваклуб” в курорта Албена бе отличен от LuxairTours за “Най-продаван хотел” на 2018-та година, съобщиха от туристическата компания.

Наградата бе връчена на 19 януари в Люксембург на официална гала вечеря. Това е трето отличие, което Албена и хотел “Ралица Акваклуб” получават от туроператора. То се дължи на детската концепция LuxiClub с анимация за деца на възраст от 4 до 12 години.

През 2014 хотелът е напълно реновиран, а гостите му се възползват от безплатно и неограничено използване на Аквапарк Аквамания по време на престоя им. За удобството на своите посетители хотела предлага безплатен транспорт до плажа, чадър, шезлонги и осигурен обяд в непосредствена близост до морето в ресторант “Рай”.

Хотелът представя и новата All Inclusive Plus формула с акцент върху тематичните кулинарни изкушения, вечери на главния майстор-готвач, здравословни и детски кътове на бюфет масите, барбекю специалитети, вечери на селектирани напитки и разнообразие от български алкохолни и безалкохолни напитки.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *