Без категория Култура

Хилда Казасян гостува емоционално “С музиката на Вили” в Добрич

На 18 януари от 18:30 ч. в Концертна зала “Добрич”, Хилда Казасян ще гостува в Добрич с джаз продукцията “С музиката на музиката Вили” – своеобразен артистичен очерк с част от творчеството на своя баща – Маестро Вили Казасян.

Концерта в Добрич е част от зимното турне на джаз формацията – Хилда Казасян, Христо Йоцов, Живко Петров и Димитър Карамфилов. Заедно с тях, на сцената ще бъдат музикантите от Русенска филхармония с диригент Борислав Йоцов и концертмайстор Анна Фурнаджиева. Като специален гост, Хилда е поканила Васил Петров.

Хилда Казасян: Това всъщност е продължение на поредицата концерти с творчеството на моя изключителен баща – “С музиката на Вили”. Вече знам как реагират хората по време на тези вълнуващи събития и как те се превръщат в един наистина музикален празник.

Когато всичко това е сътворено с музиката на човека, когото обичам толкова много – баща ми, можете да си представите колко съм развълнувана всеки път. Не мога да опиша колко съм щастлива, че мечтата ми – фантастичната музика на моят изключителен баща, да може да се чуе на повече и все повече места – се сбъдна.

“Чакам ви с огромно нетърпение, за да изживеем заедно тази, повярвайте ми изключителна музика – “Музиката на Вили”

На 21 януари “С музиката на Вили” гостува в Русе, на 23 януари – във Видин, а на 31 януари – в Стара Загора.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *