Спорт

Стефан Славов официално пое юношите на ФК “Лудогорец”

В началото на 2019, Стефан Славов – доскорошен треньор на футболните юноши старша възраст в Добрич, поема U17 в щаба на “Лудогорец”. За негов асистент и отговорник в кондиционната подготовка е бил избран Росен Маринов, съобщиха от централата на футболния клуб в Разград.

Като футболист, Стефан Славов е име-легенда за жълто-зелените, с изиграни 150 мача в „А“ група“ на България.

Славов застава на треньорския пост при разградчани, заменяйки досегашния наставник Юри Васев, който пък премина в “Миньор”.

От 11 години Стефан Славов е треньор с лиценз „А“, даващ му право да бъде старши треньор на отбор от Втора лига и асистент в Първа лига, както и да води детско-юношески формации в елитните групи.

В досегашната си кариера, Славов е бил помощник на Филип Филипов и Антони Здравков в “Калиакра”, както и на Димчо Ненов, Радослав Вардаров и Радостин Димов в “Добруджа”. През 2018 година успя да изведе юношите старша възраст на „жълто-зелените“ до първото място в зона Варна, както и спечели турнирната купа в Дряново, с формацията на децата от набор 2010.

Дано в новия клуб, Славов успее да надгради в професионалното си израстване и да постигне още спортни победи. Пожелаваме му успех!

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *