Каварна Туризъм

Министерството на туризма ще рекламира България с рисунка на дете от Каварна

13-годишната Николета Маринова от Каварна е сред деветте деца от страната, които са отличени във втория конкурс за рисунка под наслов „Моята ЕДЕН дестинация“. Те са победителите в онлайн вота и избора на експертно жури, включващо представители на ЕДЕН дестинациите в България, съобщават от Министерството на туризма.

Надпреварата се проведе в периода от 27 септември до 27 ноември 2018 г., в която бяха получени близо 250 детски рисунки.

Всички бяха качени на официалната страница на Министерството на туризма във Фейсбук, където се състоя електронно гласуване. Онлайн  надпреварата беше изключително оспорвана, като в периода 4-21 декември 2018 г. хиляди потребители подкрепиха своите фаворити.

Рисунката на Николета Маринова е класирана на второ място със 128 точки, както и 12-годишната Ралица Ганева от Попово, и рисунка на тема „С България в сърцето – Каварна“ за дестинация Каварна, получила 128 точки.

Рисунките от конкурса ще бъдат използвани за изработване по проекта на пощенски картички и магнити, които ще се разпространяват у нас и в чужбина.

Министерството на туризма ще награди децата с най-добрите рисунки от гласуването на журито и от гласуването във фейсбук страницата.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *