Бизнес Водещи новини - дясно

Отваря новият магазин на LC Waikiki в Добрич

Новият магазин от веригата LC Waikiki в Добрич отваря в 10 часа днес. С това се разкриват нови 15 работни места в града, за които фирмата е успяла да намери хора с добра квалификация.

Във всеки от обектите на компанията до момента инвестицията е почти еднаква – около 500 хиляди евро, съобщи за Про Нюз Добрич Владислав Танчев – управител на „Ел Си Уайкики Ритейл Би Джи” ЕООД.

Магазинът в Добрич предлага целия асортимент на LC Waikiki – дамски, мъжки и детски дрехи и аксесоари за цялото семейство. Колекцията е частично зимна, както и пролетна. „Така клиентите в Добрич ще могат да намерят както зимни неща на добри цени, така и по-пролетни модели.

Във връзка с откриването на магазина се предлага промоцията „Вземи 4, плати 3”. Тя е за всички артикули в магазина и важи за 11, 12 и 13-и януари.

Работното време на магазина ще е от 10 до 19 часа, като е възможно през пролетно-летния сезон да бъде удължено. Работим всеки ден, включително в събота и неделя, обясни В. Танчев. „Ние сме гъвкави и се съобразяваме с местните нужни и особености. Ако видим, че имаме клиенти, които по някакъв начин не могат да стигнат до магазина до 19 часа, разбира се, ще удължим работното време”, коментира още той.

 

Follow Me:

Related Posts

  1. Какви 500 000 евро ? Нито строиха сгради нито нищо. Ефтини китайски стилажи и стока 5 то качество. Много шум и лъжи напразно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *