Водещи новини Развлечение

Талантлива добричлийка излиза на финала на Masters Of Dance в Германия

Тази вечер немската телевизия ProSieben ще покаже големия финал на първия сезон на танцовото шоу “Masters of Dance”. Сред финалистите е и красивата и много талантлива Албена Даскалова от Добрич, една от най-успешните състезателки по спортни танци. Тя участва в шоуто заедно със своя партньор Винченц Дорлиц, с когото танцуват заедно от 3 години, а от две години са в националния отбор на Германия. Двамата са в Топ 6 в немската ранглиста, топ 70 в световната, която наброява около 3000 двойки.

Те са постигнали големи успехи, както на национално, така и на международно ниво. Двамата се специализират в латиноамерикански танци. Те са особено горди от първото си място в “Пролетната купа” в Лайпциг и трето място в Латинския турнир “Световна танцова спортна федерация”.

Над 130 участници, солисти, дуети и състави кандидатстваха за първия епизод на ProSieben Show Masters of Dance на 13 декември миналата година. Четирима членове на журито оценяваха изявите на кандидатите.

Албена Даскалова от Добрич покори Германия – на финал е на Masters Of Dance

В шоуто двамата бяха в отбора на Nikeata Thomson – известна с участието си в журито на популярни телевизионни предавания, като Got To Dance или Got To Dance Kids, The Voice of Germany . Освен това, тя е част от последния сезон на Heidi Klum в следващия сезон на Topmodel в Германия.

Досега участието е голямо предизвикателство за двойката. Тя трябваше да научи хип-хоп елементи, да танцува джаз, да покажем много шоуденс и да научим различни стилове.

В големия финал тази вечер участват три отбора, които ще танцуват за победа. Той ще се излъчи тази вечер в 20:15 ч. немско време (21:15 българско).

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *