Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

LC Waikiki отваря в Добрич на 11 януари

Магазинът от турската верига за дрехи и аксесоари LC Waikiki в Добрич ще отвори на 11 януари, от 10 часа. Това обявиха днес от компанията със съобщения на витрината на новия търговски обект. Вече е започнало зареждането на магазина със стока.

LC Waikiki отваря магазин в Добрич

Магазинът ще се помещава на околовръстния път за Албена - до Carpet Max и новооткрития магазин Jysk, на търговските площи на закрития МЕТРО Компакт /срещу Mr.Bricolage и Технополис/ Началото на историята на LC Waikiki е поставено във Франция през 1988 г. и продължава след 1997 г. като турска марка под шапката на LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş. LC Waikiki е водеща компания в областта на модната търговия с годишен оборот над 3.5 милиарда долара. Марката предлага облекло за цялото семейство, позовавайки се на корпоративното си мото „Всеки заслужава да бъде добре облечен“. Дейността й се осъществява чрез верига от собствени магазини в близо 800 обекта в 37 държави по света.

Отвори врати магазин JYSK в Добрич, търси персонал

В България е от 2010 година. Над 380 служители работят в магазините й в София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Ст. Загора, Велико Търново, Плевен , Сливен.
c